Imation Europe

Vraag: ‘Verzorg nieuwe acties om klanten aan ons te binden in Europa.’

Imation is gestart vanuit 3M data storage & imaging business en werd in 1996 wereldwijd afgesplitst. Imation introduceerde vanaf het allereerste stadium producten voor gegevensopslag met back-up tape-oplossingen, diskettes tot nu met tech edge SSD-producten in meer dan 60 landen over de hele wereld. Het bedrijf bezit meer dan 300 patenten. Voor Imation mochten wij alle Europese advertentie campagnes maken, DM-acties opzetten en uitvoeren en alle folders en brochures maken. Zo hebben we en F1 actie bedacht en uitgevoerd, waarbij deelnemers aan de actie een schaalmodel van de raceauto konden winnen. Uiteraard een topsucces. Zeker omdat de winnende bedrijven ook nog eens mee mochten naar de races in Spa. Ook wij mochten mee. Als bedankje voor het succes dat we hadden gebracht.

Joint Promotions met MTV hebben veel succes gebracht bij Imation. Wij hebben aan de basis van deze acties gestaan. Speciale websites waarnaar werd verwezen (nu niet meer actief) zorgden voor veel traffic en sales

Ook voor Imation hebben we tal van acties ontwikkeld en verpakkingen vervaardigd. Veel werden gebruikt in Media Markt. Opvallen in het schap is daarbij erg belangrijk.

Imation is in heel veel landen actief. Daar waar wij allang over zijn gegaan naar andere data-dragers, worden Disk Stakka producten nog volop in Afrika gebruikt. Daar is deze documentatie voor vervaardigd.

WE MAKE IT WORK!