Speed BV

Vraag: ‘Maak een nieuwe corporate identity voor ons en maak dan ook direct een nieuwe website.’

Speed is gespecialiseerd in luchtvracht en zorgt voor neutrale afhandeling. Het bedrijf verzorgt al meer dan 40 jaar het wereldwijde vrachtvervoer per vliegtuig voor 750 internationale klanten. Speed is de nummer 1 in de markt. Speed werkt wereldwijd samen met meer dan 150 verschillende vliegmaatschappijen en logistieke partners en heeft kantoren in Nederland, België en Duitsland. Voor de directeur van Speed BV Handling Services de heer Ben van der Paard, mochten we een nieuwe corporate identity ontwikkelen die op alle uitingen kon worden doorgevoerd. De website moest makkelijk te onderhouden zijn en hebben we gemaakt in WordPress, zodat deze zelf kan worden bijgehouden. Fijn dat we dit mochten doen! Het heeft ons ook weer verder gebracht in de Aviation branche, waardoor we voor Newrest presentaties mochten maken om nieuwe klanten binnen te halen. Want van een klant komt dikwijls weer een andere klant.

Veel Call-to-Action op de website, omdat contact met de klant zo snel als mogelijk moet gebeuren. Speed is tenslotte Benadering van de doelgroep en een duidelijke website. Het bedrijf is groeiende en had een sterk verouderde website. Hier hoort bij welke identiteit je uit wilt stralen. Dat is zichtbaar in de gebruikte foto’s en tekst. Volledig responsive gebouwd.

Omdat Speed door heel Europa kantoren heeft, was dit een oplossing om dat te versterken. Het is een onderdeel van de contactpagina.

Het logo is vormgegeven met als concept de twee basiskleuren die representatief zijn voor Speed. Blauw is lucht en oranje heeft een link met Nederland, omdat daar een hoofdkantoor is gevestigd. Met een vierkante wereldbol hebben we onderscheid gecreëerd in de branche waar, hoe kan het ook anders, de wereldbol altijd aanwezig is in logo’s in de branche.

WE MAKE IT WORK!