Coderen

We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en coderen en onderhouden van websites met behulp van HTML en CSS. Ons ervaren team van ontwikkelaars maakt gebruik van geavanceerde technologieën en best practices. Onze specialisten worden vaak ingehuurd om continuïteit van het onderhoud van de webomgeving te borgen. Het is daarom niet zo gek, dat klanten waarvoor we dit doen, vele jaren bij ons blijven.

Talen die wij spreken

Naast HTML en CSS maken we ook gebruik van verschillende andere programmeertalen om websites te bouwen. Zoals JavaScript, dat essentieel is voor interactieve en dynamische elementen op uw site. We maken ook gebruik van PHP voor server-side scripting en het beheren van databases, evenals SQL voor database-interactie. Daarnaast gebruiken we vaak Python voor backend-ontwikkeling en Ruby voor het bouwen van webtoepassingen.

De 10 meest gebruikte programmeertalen voor het bouwen van websites

JavaScript: Een veelzijdige programmeertaal die wordt gebruikt voor het maken van interactieve en dynamische elementen op websites.

HTML (HyperText Markup Language): gebruikt voor het structureren en weergeven van de inhoud van een website.

CSS (Cascading Style Sheets): geen programmeertaal, maar CSS wordt gebruikt voor het stylen en vormgeven van webpagina’s.

Python: Een populaire programmeertaal die bekend staat om zijn eenvoudige syntaxis en leesbaarheid. Python wordt veel gebruikt voor webontwikkeling en het bouwen van webtoepassingen.

PHP: Een server-side programmeertaal die speciaal is ontworpen voor webontwikkeling. PHP wordt vaak gebruikt in combinatie met HTML voor het genereren van dynamische webpagina’s.

Ruby: Een programmeertaal die bekend staat om zijn eenvoud en leesbaarheid. Ruby wordt vaak gebruikt met het Ruby on Rails-framework voor het bouwen van webtoepassingen.

Java: Een veelgebruikte programmeertaal die platformonafhankelijk is. Java wordt gebruikt voor het ontwikkelen van webapplicaties en het bouwen van complexe websites.

C#: Een programmeertaal ontwikkeld door Microsoft die wordt gebruikt voor het maken van webapplicaties op het .NET-platform.

TypeScript: Een door Microsoft ontwikkelde programmeertaal die een striktere syntaxis biedt voor JavaScript en extra functionaliteiten toevoegt, zoals statische typering.

Go: Een programmeertaal ontwikkeld door Google die wordt gewaardeerd om zijn efficiëntie en eenvoud. Go wordt steeds populairder voor het bouwen van webapplicaties.

We streven ernaar om uw visie om te zetten in een functionele en aantrekkelijke website die aan uw behoeften voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw online aanwezigheid te verbeteren. Bel 020-6113691 voor meer informatie of een afspraak, vrijblijvend en informatief.

WE MAKE IT WORK!