Websites en webshops

We zijn bekend om onze dienstverlening rond het bouwen van merken. Daarnaast doen we nog veel andere zaken, zoals het bouwen en onderhouden van websites en webshops en de SEO voor websites en webshops. Deze werkzaamheden zijn veelomvattend, want de performance online is tegenwoordig de sleutel tot succes voor ieder bedrijf. Daar hebben wij hier een aantal toegespitste diensten voor.

Bouwen en onderhouden van websites en webshops

Wij zijn specialisten in coderen van websites en webshops, WordPress met Woocommerce en Shopify. We kennen de ins en outs rond deze technieken en content management systemen en kunnen u uitstekend ondersteunen bij het (dagelijks) onderhoud, vernieuwen van (delen) van de website of webshop en het creëren van nieuwe features op uw webomgeving, die passen bij de huidige ontwikkelingen in de markt.

Ontwikkelen van API’s

Een API, wat staat voor Application Programming Interface, is een set van regels en protocollen waarmee we verschillende softwaretoepassingen met elkaar laten communiceren en gegevens kunnen uitwisselen. Het fungeert als een brug tussen verschillende systemen, waardoor ze informatie kunnen delen en met elkaar kunnen samenwerken. We ontwikklelen API’s voor de platforms waarin we zijn gespecialiseerd.

SEO (Search Engine Optimalisatie)

Naast het bouwen en onderhouden van websites en webshops zorgen we voor de vindbaarheid online. Dat is tegenwoordig de sleutel tot succes. Want een goed opgezette webomgeving zorgt voor nieuwe klanten. En dat is doorgaans de slimste manier om online actief te zijn. Tegenwoordig zijn er veel mogelijkheden om de online performance te realiseren. Wij richten ons uitsluitend op de online vindbaarheid van de websites en webshops, waarbij we ons hebben gespecialiseerd in de eerder genoemde technische platforms. Wij doen de SEO (Search Engine Optimalisatie) voor bedrijven in uitleenlopende branches. We richten ons daarbij op drie pijlers die op dit moment het belangrijkste zijn voor Google: techniek, content en autoriteit. Vanwege onze consistente en vasthoudende manier van werken zijn we al vele jaren partner voor tal van bedrijven in dit vakgebied.

Dus als u van plan bent binnenkort eens uw website of webshop te vernieuwen of juist behoefte heeft om uw website of webshop beter te ranken, neem dan binnenkort contact op. Dan bespreken we de mogelijkheden en als het om vindbaarheid bij Google gaat, waar uw kansen liggen.

WE MAKE IT WORK!