TPS Systems

Ontwikkeling Brand Identity

Vraag: ‘Bedenk een nieuwe Brand Identity met internationale uitstraling.’

Thermal Process Systems (TPS) is klant bij ons. TPS is een vooraanstaande specialist op het gebied van pasteurisatie en sterilisatie binnen de voedselverwerkende industrie. Dit bedrijf staat bekend om zijn totaaloplossingen voor deze sector, met autoclaven en gerelateerde apparatuur als kernproducten. TPS onderscheidt zich door zijn expertise in de ontwikkeling van geavanceerde technieken voor de pasteurisatie en sterilisatie van een breed scala aan voedselverpakkingen. We hebben voor TPS de stap gezet naar het vernieuwen van hun visuele identiteit, beginnend met een nieuw logo en uitbreidend naar een geheel nieuwe merkidentiteit die zal worden doorgevoerd in onder meer hun bedrijfsbrochure en website, welke wij aansluitend zullen ontwikkelen.

De realisatie van een nieuwe merkidentiteit voor TPS is cruciaal om verschillende redenen. Ten eerste weerspiegelt de merkidentiteit de kernwaarden, het ethos en de expertise van het bedrijf. Het stelt TPS in staat zich te onderscheiden in een concurrerende markt, waar innovatie, betrouwbaarheid en veiligheid sleutelfactoren zijn voor succes. Een sterke merkidentiteit draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen bij bestaande en potentiële klanten, die op zoek zijn naar de meest geavanceerde en betrouwbare oplossingen voor hun pasteurisatie en sterilisatie behoeften.

Daarnaast is de voedselverwerkende industrie onderhevig aan strenge regelgeving en normen op het gebied van voedselveiligheid. Een professionele en coherente merkidentiteit helpt TPS om zijn commitment aan deze hoge standaarden te communiceren. Het versterkt het beeld van TPS als een deskundige en verantwoordelijke partner in de voedselverwerkende keten, iemand die niet alleen geavanceerde technologieën levert, maar ook bijdraagt aan de veiligheid en kwaliteit van voedselproducten wereldwijd.

Verder speelt de merkidentiteit een sleutelrol in de marketing- en communicatiestrategieën van TPS. In een tijdperk waarin digitale aanwezigheid bijna even belangrijk is als fysieke aanwezigheid, zal de vernieuwde merkidentiteit helpen om een sterke en consistente boodschap over te brengen via diverse kanalen, waaronder de bedrijfswebsite, sociale media en gedrukte materialen zoals de bedrijfsbrochure. Een coherente merkuitstraling draagt bij aan een betere herkenbaarheid en kan helpen bij het genereren van nieuwe leads en het versterken van de relatie met bestaande klanten.

Bovendien speelt de merkidentiteit een belangrijke rol in het aantrekken en behouden van talent. Voor een bedrijf dat voorop loopt in technologische innovaties, is het essentieel om hooggekwalificeerd personeel aan te trekken dat kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling en groei van het bedrijf. Een aantrekkelijke, moderne en professionele merkidentiteit kan helpen om TPS te positioneren als een aantrekkelijke werkgever in de ogen van potentiële werknemers.

Samenvattend is de door ons ontwikkelde nieuwe merkidentiteit voor Thermal Process Systems meer dan alleen een visuele opfrissing. Het is een strategische zet die het bedrijf zal positioneren voor toekomstig succes door het versterken van het vertrouwen bij klanten, het communiceren van toewijding aan kwaliteit en veiligheid, het verbeteren van de marktpositionering, en het ondersteunen van de werving van talent. Het is een belangrijke stap in de voortdurende groei en ontwikkeling van TPS als een van de leiders in de voedselverwerkende industrie.

Website

De TPS-website is ontworpen met focus op huisstijl en kleuren om de merknaam te positioneren. Elk element, van kleurenschema tot typografie, is zorgvuldig gekozen om de kernwaarden van TPS te reflecteren, resulterend in een consistente en herkenbare online identiteit.

TPS Systems website

TPS Systems website

TPS Systems website

Corporate brochure

Het ontwerp van de Corporate brochure voor TPS Systems kenmerkt zich door het doordachte gebruik van de huisstijlkleur oranje, naadloze integratie van logo-elementen en een gestileerd patroon. Deze elementen komen samen om een visueel aantrekkelijk en consistent merkbeeld te creëren, waarbij de essentie van TPS Systems treffend wordt weerspiegeld.

TPS Systems Corporate brochure. Weergave spreads.

TPS Systems Corporate brochure. Weergave cover. De totale brochure is 32 pagina’s.

TPS Systems Corporate brochure. Weergave spreads.

WE MAKE IT WORK!