Voor een ijzersterk merk

Een merk of bedrijf krachtig in de markt zetten. Daar hebben we de skills voor. We bespreken de markt, de concurrentie, kijken naar wat nu eigenlijk de unieke factoren zijn of kunnen zijn waarmee u zich echt kunt onderscheiden. Dat zetten we om in alle uitingen, met beeld en tekst. Een ijzersterk merk werkt. Bent u op zoek naar een strategische sparringpartner dan zijn wij zeker uw partij.

Sparren en brainstormen

Een merk goed in de markt te zetten, vraagt zorgvuldigheid. Onderbuikgevoel van ‘zo moet het’, past daarbij niet. Als u uw merk goed in de markt wilt zetten, is het noodzakelijk om alle factoren die van belang zijn in kaart te brengen. Doelgroepen vaststellen, concurrentie bekijken, marktmogelijkheden in kaart brengen. Dan doen we door te sparren en te brainstormen. Als u wilt desnoods op de heide, maar liever gewoon bij u of bij ons op kantoor. Soms is een beperkt kwalitatief marktonderzoek onder enkele tientallen prospects erg verhelderend. Zodat we weten wat de doelgroep beweegt en dat we de taal van deze doelgroep spreken. Dan kunnen we ze ook echt verrassen met creatieve communicatie. In de meeste gevallen maken we een merkpropositie. Daarmee borgen we de kernwaarden van het merk.

Eigen en onderscheidend

We gaan voor eigen en onderscheidend voor u. De merkbeleving die wij opzetten is uniek in de door u gewenste markt. Een merk moet een gevoel overbrengen. Wij maken bijna altijd een merkpropositie, voorafgaand aan het uitvoerende werk. Voor wie zijn we er? Wat willen we uitstralen? Wat zijn onze onderscheidende USP’s? Wat is onze Brand-story? Daarmee leggen we de basis hoe we willen dat de doelgroep denkt en vooral ook ‘voelt’ over uw merk. En als het merk in tekst en beeld is gemaakt, zorgen we dat de merkpropositie overal wordt doorgevoerd, zowel offline als online.

Zin in een vrijblijvende en kosteloze brainstormsessie om te kijken of we wat voor elkaar kunnen beteken? Stuur even een berichtje of bel 020-6113691 en vraag naar Martijn Banen.

Voor een ijzersterk merk

Een merk krachtig in de markt zetten. Daar hebben we de skills voor. We bespreken de markt, de concurrentie, kijken naar wat nu eigenlijk de unieke factoren zijn of kunnen zijn waarmee u zich echt kunt onderscheiden. Dat zetten we om in alle uitingen, met beeld en tekst. Een ijzersterk merk werkt. Bent u op zoek naar een strategische sparringpartner dan zijn wij zeker uw partij.

Sparren en brainstormen

Een merk goed in de markt te zetten, vraagt zorgvuldigheid. Onderbuikgevoel van ‘zo moet het’, past daar niet bij. Als u uw merk goed in de markt wilt zetten, is het noodzakelijk om alle factoren die van belang zijn in kaart te brengen. Doelgroepen vaststellen, concurrentie bekijken, marktmogelijkheden in kaart brengen. Dat doen we door te sparren en te brainstormen. Als u wilt desnoods op de heide, maar liever gewoon bij u of bij ons op kantoor. Soms is een beperkt kwalitatief marktonderzoek onder enkele tientallen prospects erg verhelderend. Zodat we weten wat de doelgroep beweegt en dat we de taal van deze doelgroep spreken. Dan kunnen we ze ook echt verrassen met creatieve communicatie.

Eigen en onderscheidend

We gaan voor eigen en onderscheidend voor u. De merkbeleving die wij opzetten is uniek in de door u gewenste markt. Een merk moet een gevoel overbrengen. Wij maken altijd een merk-omschrijving. Voor wie zijn we er? Wat willen we uitstralen? Wat zijn onze onderscheidende USP’s? Wat is onze Brand-story? Daarmee leggen we de basis hoe we willen dat de doelgroep denkt en vooral ook ‘voelt’ over uw merk. En als het merk in tekst en beeld is gemaakt, zorgen we dat de Brand Identity overal wordt doorgevoerd, zowel offline als online.

Zin in een vrijblijvende en kosteloze brainstormsessie om te kijken of we wat voor elkaar kunnen beteken? Stuur even een berichtje of bel 020-6113691 en vraag naar Martijn Banen.

WE MAKE IT WORK!