Shopify webshops

Shopify is een uitstekend platform voor het opzetten en beheren van een webshop en het biedt verschillende voordelen. Wij ontwikkelen Shopify omgevingen voor klanten en steunen ze bij de verdere ontwikkeling met behulp van commerciële tools, techniek en marketing. Shopify biedt een  gebruiksvriendelijke interface en een intuïtieve drag-and-drop-editor, waardoor het eenvoudiger is om een professioneel ogende webshop te creëren.

Bovendien is het platform zeer schaalbaar, waardoor het kan meegroeien met de behoeften van uw bedrijf.

Een ander voordeel van Shopify is de brede selectie van responsieve thema’s en het vermogen om de look en feel van uw webshop aan te passen. Daarnaast biedt het platform krachtige ingebouwde tools voor marketing, zoals SEO-optimalisatie, integraties met sociale media en e-mailmarketing, waardoor u uw merk, bedrijf en producten effectief kunt promoten.

Als het gaat om betalingen, biedt Shopify een naadloze integratie met verschillende betalingsgateways, waaronder populaire opties zoals PayPal, Stripe en Apple Pay. Bovendien heeft het platform een veilige en betrouwbare infrastructuur voor het beheren van transacties en het beschermen van klantgegevens.

8 Meest gebruikte apps voor Shopify

Hieronder vindt u de acht meest gebruikt apps voor Shopify. Deze apps staan in de top 10 van integratie met het platform.

Oberlo: Maakt dropshipping eenvoudig door directe toegang te bieden tot miljoenen producten.

Mailchimp: Biedt krachtige e-mailmarketingtools om klantrelaties op te bouwen en omzet te stimuleren.

Yotpo: Helpt bij het genereren van productrecensies en het opbouwen van sociale bewijskracht.

Bold Upsell: Maakt upselling en cross-selling mogelijk om de gemiddelde bestelwaarde te verhogen.

SEO Manager: Optimaliseert webshoppagina’s voor zoekmachines en verbetert de zichtbaarheid in de zoekresultaten.

Klaviyo: Een krachtig e-mailmarketingplatform dat gerichte campagnes en automatisering mogelijk maakt.

Refersion: Beheert affiliatieprogramma’s en helpt bij het bijhouden van verwijzingsverkeer en verkoop.

Privy: Biedt tools voor het maken van pop-ups, e-mailaanmeldingen en andere marketingtactieken om conversies te stimuleren.

Deze apps verbeteren de functionaliteit en prestaties van een Shopify-webshop door het vergroten van de verkoopmogelijkheden, het verbeteren van de klantbetrokkenheid en het optimaliseren van de marketingstrategieën.

Wij integreren Channable en Shopify

Met de integratie van Shopify en Channable stellen we onze klanten in staat om hun product inventaris en bestellingen efficiënt te beheren. Met Channable kunnen productfeeds worden geimporteerd en automatisch worden bijgewerkt, wat tijd bespaart en fouten minimaliseert. Het helpt ook bij het optimaliseren van productvermeldingen op verschillende verkoopkanalen, waardoor u meer zichtbaarheid en verkoopkansen krijgt. Voorbeeld hiervan is woonwinkel24.nl, waar we op dit moment aan werken.

Interesse in onze diensten op dit gebied? We horen u graag. Dan kunnen we met u meedenken wat voor uw specifieke situatie de beste oplossing is!

WE MAKE IT WORK!